top of page

Start ontwerpen met SMnL Architecten

voor maatwerk architectuur 

00.jpg
04.jpg
IMG_1185.jpg
view from dining room2.jpg
IMG_5417.jpg
Cam_4 variant 3a.jpg

Onze werkvelden

IMG_1192.jpg
Cam_0 variant 3a.jpg

Woningen

Verbouwingen, renovatie, transformatie of nieuwbouw, wij werken met veel plezier aan een diversiteit aan woningbouw projecten.

Utiliteitsbouw

Wij werken aan kleinschalige utiliteitsgebouwen van kerken tot winkels en kantoren voor diverse doelgroepen.

Wil je direct aan de slag te gaan?

00.jpg

Leer ons beter kennen

Wij zijn Siska Surja en Maarten Quispel en samen vormen wij SMnL Architecten.

Wij staan voor Leefbare Architectuur waarin het welzijn van de gebruiker centraal staat. Wij zien het daarbij als onze taak om door middel van onze architectuur een comfortabele, gezonde en veilige leefomgeving te creëren. Wij geloven dat we dit kunnen bereiken door gebruik te maken van duurzame en hernieuwbare materialen.

Wij houden van een eenvoudige, heldere en praktische aanpak. Aan de hand van een beproefde werkmethode werken wij nauw samen met onze klanten. Het resultaat is een unieke oplossing waarin de wensen van de klant zijn vertaald in een mooie, gezonde en comfortabele leefomgeving.

Wij zijn beide registerarchitecten en trotse ouders van drie energieke jongens. Het is onze missie om mensen door middel van architectuur te helpen en en andermans dromen te realiseren.

IMG_1146.jpg
IMG_1169.jpg
badk. 04.jpg
view from kitchen with closed doors.jpg
IMG_5417.jpg
IMG_0666.jpg
Cam_0 variant 3a.jpg

Geïnteresseerd in onze werkwijze

In welke van onderstaande fasen zit je nu? 

Een bouwproject kent meerdere fasen. Soms weet je al precies wat je wilt, maar weet je niet waar te beginnen. Soms heb je wel een wens, maar nog geen concreet idee. Wat je vraag ook is, iedereen maakt al deze fasen mee. Sommige mensen hebben hulp nodig vanaf het begin tot het einde, en anderen hebben specifiek hulp nodig op bepaalde onderdelen. Bekijk hieronder in welke fase van het project je je nu zit, en waar je eventueel hulp nodig bij hebt.

ORIËNTATIE

01

De haalbaarheid van je project

Heb je een idee voor een bouwproject maar je weet niet waar je moet beginnen? Of je weet niet of je budget past of hoe je budget te bepalen? Of wil je toetsen of je project überhaupt mag en kan? Begin dan met deze fase.

ONTWERP

02

Van dromen naar realiteit

Heb je verschillende ideeën in je hoofd maar je weet niet hoe je deze ruimtelijk moet vertalen? Je weet wat je mooi vindt, maar je weet niet hoe je dit kan toepassen ? Dan helpen we jou in deze fase hiermee.

VERGUNNING

03

Technische uitwerking

Je weet precies wat je wilt, maar je hebt een omgevingsvergunning nodig of documenten om een aannemer uit te nodigen. Dit vraagt een technische uitwerking en de expertise van diverse specialisten. 

In deze fase helpen we je met de technische uitwerking en de vergunningaanvraag.

INTERIEUR

04

De stempel van je huis

Hoe kan je je handtekening zetten in je eigen huis? Hoe combineer je diverse elementen, materialen en kleuren zodat het een natuurlijk en mooi geheel wordt?

In deze fase helpen we je om de ideale inrichting te krijgen.

UITVOERING

05

Budget en kwaliteitsbewaking

Je plan staat klaar om gerealiseerd te worden. Maar hoe kan je de kwaliteit van het bouwwerk bewaken zonder dat het budget overschreden wordt?

Start je project hier

Laten we samen aan de slag gaan! Boek een gratis 20 minuten consultatie om grip en inzicht te krijgen in jouw bouwproject

Recente projecten

20210211_110127.jpg

Nieuwbouw vrijstaande woning

Hellevoetsluis

bottom of page