top of page
parkzijde V01_klein_edited.jpg

CPO LeeuwenHoek

Wonen in het groene hart van Nieuw Delft

Nog 2 appartementen beschikbaar

CPO LeeuwenHoek

Over het project

De zelfbouwgroep LeeuwenHoek werkt momenteel aan een plan om op een hoekkavel aan de parkzijde op veld 6 zuid in Nieuw Delft een appartementengebouw te realiseren. Dit kavel (PZ09) is het enige groepskavel dat gesitueerd is aan de parkzijde. Dit unieke kenmerk zorgt ervoor dat vanuit de appartementen uitzicht is op het park. Samen met de buitenruimten op het zuiden zorgt dit voor een enorme woonkwaliteit en woongenot.

 

Op dit moment zijn er nog een aantal appartementen beschikbaar en zoekt de bouwgroep nog gemotiveerde bewoners om aan dit plan deel te nemen.

Lijkt het jou leuk om op een mooie en strategische locatie, samen met een groep toekomstige buren je droomwoning te realiseren en met ons mee te denken?

Neem contact met ons op via info@smnlarchitecten.nl  om de mogelijkheden te onderzoeken. 

Met een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) ontwikkel en realiseer je samen met een groep toekomstige bewoners een appartement. Het voordeel van dit soort projecten is dat je vanaf het begin proces betrokken bent in het maken van de beslissingen die genomen worden in het te realiseren bouwwerk (wat moet worden gerealiseerd, welke functies kan je met elkaar delen, in welke elementen wil je meer investeren en waar ga je juist  besparen in het appartement). 

Deelnemers van het project wordt verwacht input te kunnen leveren gedurende het proces. Welke afspraken maak je met elkaar en wat vind je belangrijk om op te nemen in de statuten zijn voorbeelden van zaken die erbij komt kijken. Dit naast het bepalen hoe je toekomstige woning ingedeeld en gebouwd gaat worden. 

In een (ontwikkel)proces met SMnL Architecten wordt je ook betrokken in de ontwerpkeuzes vanaf de schetsfase. De verschillende keuzes worden voorgelegd aan de bouwgroep, van indelingen, programma's tot aan de te gebruiken bouwmaterialen. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit kavel, het verloop van het proces, de mogelijkheden om kennis te maken met de bouwgroep of deel te nemen aan de plannen? Mail ons op info@smnlarchitecten.nl, of download hier de informatiebrochure van deze bouwgroep.

parkzijde V01_klein.jpg

Meer info?

Wil je meer informatie ontvangen over het verloop van het (inschrijf)proces of over de mogelijkheden van de nog beschikbare appartementen? Download hier de brochure of neem contact met ons op via info@smnlarchitecten.nl

bottom of page