top of page

Interieur

Interieur Ontwerp

• Een kapstok waarop interieurkeuzes gemaakt kunnen worden
• Een samenhangend plan waardoor je interieur een geheel wordt met het totaalplaatje
• Begeleiding om het ontwerp uit te laten voeren volgens plan

Hoe kunnen wij jou helpen?

Beleving
Naast het leveren van het casco (leeg) bouw van je woning, verzorgen wij ook het interieurontwerp van je woning. Denk hierbij aan de inrichting, de verlichting, de afwerking met kleuren, texturen en materialen die bepalen hoe een ruimte uiteindelijk wordt ervaren en gebruikt.
In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, adviseren wij altijd om het interieur van een bouwplan uit te werken voordat een aannemer gekozen wordt.
Zaken zoals waar de lichtpunten, wandcontactdozen, de inrichting van de keuken of de inbouwkasten zullen komen moeten eerst uitgedacht zijn voordat het bouwwerk gerealiseerd wordt. Anders loop je het risico dat in de uitvoering diverse onderdelen net niet goed op elkaar aansluiten. In deze fase bepalen wij onder meer waar de spotjes komen, waar de kranen komen, en waar de afvoerpunten zitten en beschrijven wij hoe deze uitgevoerd moeten worden.

Afhankelijk van je behoefte geven wij een kleuradvies, bepalen wij de afwerkstaten zelfs een ontwerp voor de inrichting van de meubels. In deze fase maken we vaste afspraken over welke diensten/ondersteuning je van ons nodig hebt.

Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
bottom of page