top of page
Zoeken

Wonen aan het groene hart van Delft

Bijgewerkt op: 28 feb. 2023

Een groep individuen een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) heeft samen met SMnL Architecten het initiatief genomen voor de zelfbouw van een collectief woongebouw in Nieuw Delft.

Het kavel bevindt zich op ca. 400 m loopafstand van Station Delft dat in de nabije toekomst te bereiken is via een mooi groen langgerekt park.


Groen Park tot aan station
bron: kavelpaspoort Van Leeuwenhoek Kwartier

Het kavel dat wij op het oog hebben, ligt in de hoek van het bouwblok en door de bijzondere aansluitingen met omliggende bebouwing beschikt het over veel ruimte voor dakterrassen en balkons voor de afzonderlijke te realiseren appartementen.

De appartementen zijn voorzien van een gezamenlijke entree, bergingen, trappenhuis, fietsenstalling, installaties en containerruimte.


Ca. de helft van de appartementen is op dit moment gereserveerd door toekomstige bewoners en zijn er nog een paar mooie appartementen te vergeven.De volgende appartementen zijn nog beschikbaar:

  • bovenste verdieping : ca 160 m2 + dakterras in het zuiden van ca. 60 m2

  • eerste verdieping: twee appartementen van ca 100-120 m2 met een buitenruimte van ca. 6-9 m2 per appartement;

  • appartement op de begane grond van ca. 80 m2 met uitzicht naar het park en een buitenruimte van ca. 5 m2.


Het is ook mogelijk om het programma 'werken' te combineren in het gebouw. Hiervoor is de ruimte op de begane grond met een hoogte van 3,8 m zeer geschikt.


Ben jij ook op zoek naar een appartement met een mooi uitzicht op het groen, naast een gezellig hofje en veel zon op je balkon of dakterras?

Neem contact met ons op via info@smnlarchitecten.nl om de mogelijkheden te bespreken.


219 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page