top of page
Zoeken

Bouwgroep LeeuwenHoek Nieuw Delft zoekt bewoners

Bijgewerkt op: 7 jun. 2023

De bouwgroep LeeuwenHoek heeft op 1 april de door hun gewenste hoekkavel aan de parkzijde van de laatste zelfbouwkavels veld 6 zuid in Nieuw Delft weten te bemachtigen. Dit kavel (PZ09) is het enige groepskavel dat gesitueerd is aan de parkzijde. Dit unieke kenmerk zorgt ervoor dat vanuit de appartementen uitzicht is op het park. Samen met de buitenruimten op het zuiden zorgt dit voor een enorme woonkwaliteit en woongenot.


Op dit moment is er nog een appartement van ca. 100 m2 op de tweede verdieping met uitzicht op het park beschikbaar en een maisonette aan de hofzijde van ca. 130 m2. De bouwgroep zoekt nog gemotiveerde bewoners om aan dit plan deel te nemen.


Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit kavel, het verloop van het proces, de mogelijkheden om kennis te maken met de bouwgroep of deel te nemen aan de plannen? Mail ons op info@smnlarchitecten.nl, of download hier de informatiebrochure van deze bouwgroep.Hoekkavel met groen rondom
Impressie Van LeeuwenHoek op Kavel PZ09


Door de ligging en de vorm van de toegestane bouwvolume beschikt deze kavel over veel geveloppervlakte, wat betekent dat elke woning over relatief veel openingen beschikt. Dit betekent veel ruimte voor balkons en zorgt ervoor dat elk appartement tenminste aan twee zijden van gevelopeningen voorzien is.


Impressie woning Van LeeuwenHoek


Het park aan de noord-oostzijde strekt zich tot aan het Station van Delft. Aan de andere zijden van het kavel zijn een gezellig stedelijk hofje en een gedeelde ruime binnentuin geplaatst wat bijdraagt aan het gevoel van veel uitzicht en stedelijk groen rondom de appartementen.


Qua programma wordt er een gezamenlijke binnentuin, fietsenstalling, berging, ontsluiting en installaties met elkaar gedeeld.


De komende tijd gaat SMnL Architecten samen met de bouwgroep de eerste ontwerpen voor dit kavel ontwikkelen. Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Stuur een mail naar info@smnlarchitecten.nl


535 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page