top of page

Interieur ontwerp

Price

€ 175

Duration

2,5 uur

Enroll

About the Course

De ontwerpsessie is een 2,5 uur durende workshop waarin wij jou leren hoe je je behoeften en gedachten op een rij zetten en deze vertalen naar een ontwerp wat de leidraad wordt van de inrichting van je huis.

Je leert praktische zaken om de verschillende ideeën die je hebt een plek te geven en deze te vertalen naar een ontwerp dat je praktisch kan toepassen.

Er worden 4 modules behandeld - een moodboard, een kleurenpallet, boodschappenlijst en begroting.

In de ontwerpsessie wordt voor elke module een uitleg gegeven waarna je vervolgens direct aan de slag gaat. Je kunt tijdens de sessie je vragen stellen en je leren hoe je deze inzichten praktisch kan toepassen.

Je meld je aan of via de knop te klikken of ons een mail te sturen met je interesse en beschikbare data in jouw agenda. Nadat je de factuur hebt betaald sturen wij jou een huiswerk die je eerst moet maken zodat je goed voorbereid bent naar de sessie en dat wij de sessie effectief kunnen nalopen.


Your Instructor

Siska Surja

Siska heeft heel veel ervaring met het begeleiden van ontwerpsessies. Met haar achtergrond als coach en architect weet ze hoe ze jouw gedachten het beste op papier/tekeningen kan krijgen. In de ontwerpsessies staan jouw behoeften, stijl en smaak centraal.

Siska Surja
bottom of page