Renovatie lichte villa Nuremberg

Renovatie lichte villa Nuremberg

De bestaande villa in Nuremberg ligt tegen een heuvel aan. Daarom is het vanuit een zijde zoveel mogelijk opening in de gevel gecreëerd. Om extra daglicht vanuit de andere zijde binnen te halen is een vide gemaakt in de donkerste hoek van het gebouw bij het trappenhuis.
Hierdoor is het mogelijk om daglicht zoveel mogelijk naar binnen te halen en alle ruimten voorzien van daglicht en frisse lucht. In de vide is tevens een beeldbepalende plant geplaatst omdat deze ruimte zichtbaar is vanuit verschillende hoeken van het huis.
De woonkamer is gescheiden van de keuken/eetkamer middels een open haard die zich in de hoek tussen de twee kamers in bevindt.

Project Impressies

Marble Surface

Wil je ook de potentie en kansen van jouw project weten?