top of page

Haalbaarheid

Schets Ontwerp

• Inzicht in financiële haalbaarheid
• Inzicht in ruimtelijke haalbaarheid
• Inzicht in stappen en processen die gemoeid zijn met het project (planning)

Hoe kunnen wij jou helpen?

Weten wat mogelijk is. Het begint allemaal met een idee. Je hebt behoefte aan meer ruimte in de woning of een extra kamer, je wil dat mooie kookeiland dat je op Pinterest had gezien, een moderne werkplek zou fijn zijn om prettig thuis te kunnen werken of je bent eindelijk toe aan het realiseren van je droomwoning. Maar wat heb je nodig om dit idee te realiseren?
In deze fase maken wij voor jou inzichtelijk of je plan ruimtelijk en financieel haalbaar is.

Dit doen we door het in kaart brengen van de mogelijkheden door middel van Schets Ontwerpen op te stellen. Aan de hand van de Schets Ontwerpen toetsen we aan de hand van ervaringskengetallen of de wensen en het budget passend zijn voor het project.

Voor wie is deze fase geschikt? Meestaal is een haalbaarheidsonderzoek handig voor als je nog aan het overwegen bent om bijvoorbeeld een bouwwerk of een kavel te kopen of uitbreidingsplannen hebt waar je nog niet zeker weet wat de mogelijkheden hiervan zijn.
Middels een korte analyse geven wij inzichten in de mogelijkheden, de kans van slagen van de plannen, en welke investeringen hiermee gemoeid zullen zijn. Hiermee kan je beslissen of je ideeën realistisch zijn en waar de wensen eventueel bijgesteld moeten worden.

Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
bottom of page