Cam_4 variant 3a.jpg

Utiliteitsbouw

Wij werken aan diverse kleinschalige utiliteitsgebouwen. Uitgangspunt hierbij is dat de behoefte van de klant leidend is. Van kerkgebouwen, kantoren, restaurants of winkels, in deze projecten komt onze creativiteit tot uitdrukking. Wij maken gebruik van interessante materialen om het ontwerp vorm te geven. Natuurlijk wordt hierbij ook nagedacht over duurzaamheid, flexibiliteit en de toekomstbestendigheid van het project.

 

Utiliteitsbouw Projecten

Binnenhof
Binnenhof

Detail gevel
Detail gevel

Binnenhof
Binnenhof

Binnenhof
Binnenhof

Kerk uitbreiding

Rotterdam

Een nieuwe bijgebouw ter ondersteuning van de kerk in Rotterdam. De kerk die van oorsprong een katholieke kerk is, is gebruikt door de Eritrese gemeenschap. Dit gemeenschap hebben behoefte aan aanvullende functies die een katholieke kerk niet heeft. Deze nieuwe functies zijn gevestigd in een nieuw bijgebouw die gerealiseerd wordt op het erf van de kerk.

ontvangst
ontvangst

vergaderen
vergaderen

wachtruimte
wachtruimte

ontvangst
ontvangst

Kantoor

Schiedam

Diverse ontwerpopties voor de inrichting van de nieuwe kantoor van Elbrons. Gekeken wordt naar verschillende mogelijkheden voor de inrichting, maar ook de flexibiliteit voor toekomstige uitbreidingen en extra werkplekken.

voorgevel oplevering
voorgevel oplevering

Plattegrond
Plattegrond

Booths
Booths

voorgevel oplevering
voorgevel oplevering

Inrichting co-work space

Valkenburg

Ontwerp kantoor en co-work space.

Betaalmuur
Betaalmuur

Vouwruimte
Vouwruimte

Betaalmuur en vouwtafel
Betaalmuur en vouwtafel

Betaalmuur
Betaalmuur

Laundrette

Australië

Dit project betreft een interieurontwerp voor een wasserette in Australië. De opdracht is om een wasserette te ontwerpen met de benodigde vouw- en wachtruimte. Bij het binnenkomen zijn aan de muur drie tableaus om de opties voor het programma van de wasserette te bepalen. Achterin is de mogelijkheid voor extra spoel/wasbak. De interieur zelf is voorzien van op maat gemaakte houten elementen met openingen en plekken om te zitten, of om de was op te vouwen. Aan de voorzijde van de wasserette is een barretje waar men ook rustig een kopje koffie kunnen drinken en de laptop open klappen om te werken.

Voorkant
Voorkant

Terras
Terras

Zicht vanuit straat
Zicht vanuit straat

Voorkant
Voorkant

Container broodjeszaak

Rotterdam

In Rotterdam is een broodjeszaak als onderdeel van een verzameling van een aantal zaken allemaal van containers gerealiseerd. De verzameling van deze container bevindt zich aan het parkeerterrein van een winkel en amusement centre.
Eerst hebben wij een aantal varianten en opties bestudeerd, waarna er een ontwerp uitkwam dat verder gerealiseerd gaat worden.
De container broodjeszaak bestaat uit het samenvoegen van twee 20ft containers en een terras aan de zijkant van de container.

 

Offerte aanvragen

Ben jij naar aanleiding van onze ervaringen geïnteresseerd in het ontvangen van een offerte? Klik op onderstaand knop en vul het formulier in om een op maat gemaakte offerte van ons te ontvangen. Het invullen van het formulier kost slechts 2 minuten.

 

Meer weten over onze diensten?

Klik op onderstaande dienst voor een inkijk in onze werkwijze

keuken_4.jpg

Ontwerp

Van dromen naar realiteit

Blueprint

Vergunning

Technische uitwerking

IMG_1179.jpg

Uitvoering

Kwaliteit bewaking